Friday, October 23, 2015

Juhlien viikonloppu

Täytin 32 viime viikonloppuna! Ennen lauantaihin sijoittuvat synttärit ois tarkoittaneet aikamoista riekuntaputkea.

Tai no. Sitä se tarkoitti nytkin. Ilman vaan sitä alkoholia.

Perjantaina äiti tuli yökyläilemään. Saunottiin ja katsottiin Vain elämää. Tipu potki mummuaan.

Ja okei, perjantai ei ollut vielä kovin villi :)

Lauantaina herättiin aikaisin leipomaan porkkanakakkua, jota syömään saapui myös mun isän porukat. Kakkua tarjosin myös maanantaina töissä yhdistettynä synttäri/läksärieväänä.

Sitten pitikin sujahtaa juhlatamineisiin ja rynnätä lahjaostosten (pakko on paras muusa myös lahjojen ostamisessa) kautta ristiäisiin / isoveljen synttärijuhliin. Lapsi sai kauniin nimen, kakku oli hyvää ja noh, muuten kirkollisista tilaisuuksista en niin piittaakaan.

Juhlat jäi meillä hiukan vajaiksi (myös sen takia, että pappi jaaritteli ja kastetilaisuus kesti ikuisuuden), koska piti lähteä kotiin sujahtamaan taas uusiin, illan juhlavaatteisiin.

Illalla ohjelmassa oli VIP-tilaisuus Haloo Helsingin vikalla keikalla. Oli kyllä tosi tosi hauskaa. Enimmäkseen siksi, että paikalla oli paljon kavereita. Ja toki keikkakin oli hyvä, vaikken mikään superfani olekaan.


Kotona olin joskus yhden maissa ja nukkumassa kello kaksi. Note to pregnant self: Virhe!

Sunnuntaiksi olikin suunnitteltu sitten brunssi ravintola Sunniin kahden ystävän kanssa, joista kierompi "perui" tulonsa flunssaan (jonka olin edellisen illan keikalla todennut kyllä olemassaolevaksi) vedoten. Olihan se jossain mielen perukoilla ollut, että ne vauvasuihkut on tulossa, mutta silti onnistuivat ystävät yllättämään. Ja minä tietysti vollottamaan!

Vaippakakkuja on tullut tässä vuosien aikana kyhäiltyä useampia ja tuntui aika epätodelliselta saada sellainen itse. Noin hieno! Ja minulleko se vauva tässä on siis tulossa?

Brunssipaikka oli koristeltu ja ohjelmaakin kaikenlaista. Minulle vain olivat suunnitelleet! Ja tärkeintä tietysti, että olivat paikalla. Tai hengessä mukana, jos eivät paikalle päässeet. Ihania ovat ystävät ja en tiedä, mitenpäin olisin kun olen niin kiitollinen. Pus pus ihan kaikki!

No comments: