Friday, July 17, 2015

Amy ja Jurassic World

Huono kesä ajaa ihmisen elokuvateatteriin. Itse kävin parin päivän sisään kaksi kertaa ja melko erilaisissa tunnelmissa. Eli vink vink muille sadekarkureille.

Jos nyt rakastit Jurassic Parkia, olet 3D:n ja scifin ystävä, niin mene ihmeessä katsomaan Jurassic World. Olihan se ihan viihdyttävä, mutta all in all lähinnä siinä dinosaurukset söi ihmisiä. Ja toisiaan. Piste.

Amy  taas on dokkari Amy Winehousesta. Itse tykkään Amyn musiikista ja odotuksissa oli vuonna 2007 nähdä Amy Provinssirockissa, mutta toisin kävi (yhyy, eikö koskaan enää tätä "herätä teltasta hikisenä kymmeneltä aamulla ja tajuta, että kaikki muut on jo juomassa kaljaa teltan edustalla").  Mutta kuten dokkari kertoi ja minunkin kommenteista voi jo päätellä, kyseinen vuosi ei ollut Amylle ihan parhaita.

Kaiken kaikkiaan tosi mielenkiintoinen dokumentti ja hyvin rakennettu. Ehkä kahden tunnin pituudessaan ihan hitusen turhan pitkä. Itselleni kiinnostavinta oli dokkarissa se, että oikeastaan kävi päivän selväksi se, miksi Amylle kävi niin kuin kävi. Tietysti tää oli vaan yksi totuus, mutta kyllä sitä aihetta aika monesta kulmasta käsiteltiin. Ja Amyn persoona tuli esiin. Ja se, miten nuori hän oli.

Suosittelen siis dokkaridiggareille, mutta ehkä myös jonkinlaista kiinnostusta Amyyn vaaditaan.

No comments: