Thursday, July 24, 2014

#saunapalaa eli kesäsattumuksia

Sauna meinasi palaa... Vain vähän liioittellen. Kavereiden saunaan oli vaihdettu kiuas, joka oli vähän väärin asennettu ja saunaa lämmitellessä pojat huomasivat, että ulkolaudat alkoi hehkua. Vahingolta vältyttiin kastelemalla sauna kokonaan. Ja tietty korjaamalla kiuas seuraavana päivänä.

P sai järvisyyhyn Vitträskin järvestä. Sunnuntaina käytiin ja maanantaina tuli tiedote, että ei kannata uida. Too late! No se on onneksi ihan vaaraton ja menee viikossa ohi, jalkoja vaan kiusaa punaiset syyhyävät näppylät.

Aada oli yökylässä ja ennen nukkumaanmenoa juoruttiin äitinsä vanhoista poikaystävistä. Yhdellä poikaystävistä oli niin hauska nimi, että Aadasta oli onni että äiti on valinnut isän ettei tarvitsisi aina nauraa kun kuulee sen nimen. Seuraavana päivänä hän löysi tamponini ja siinä olikin sitten selittämistä, että mikä se on ja mitkä ovat kuukautiset? Kolmekymppinen nainen ja yllättävän vähän tietoa tästäkin biologian osa-alueesta. Ja miten sä selität sen seitsenvuotiaalle? Ymmärrettävästi Aada ei tainnut oikein uskoa mua...

Jos joskus on tylsää Tukholman lentokentällä, voi aikaa kuluttaa liikkumalla terminaalista toiseen. Katsoimme virheellisesti lentomme lähtevän toisesta terminaalista, tilasimme nappia painamalla bussin meitä viemään. Koko haitaribussissa ei ollut  muita ja matkaan meni sellainen 10 minuuttia. Saapuessamme toiseen terminaaliin huomasimme heti, että lentomme lähteekin alkuperäisestä terminaalista. Ei kun bussia tilaamaan, tietysti sama kuski ja ei muita matkustajia. Hyvä me!

No comments: