Tuesday, April 8, 2014

Yllätysten viikko

Sain toimia viime viikolla sekä yllättäjänä että yllätettävänä.

Tässä kolmenkympin kynnyksellä (tai no nythän täällä ollaan jo sisäpuolella) on tullut tavaksi pitää raskaana oleville ystäville jonkunlaiset baby showerit. Yllätyksenä tai sovitusti, miten ne nyt on parhaiten järjestyneet.

Toiselle kierrokselle on vähän epävirallisesti puhuttu, että ehkä vaippakakut saavat jäädä. Viime viikolla kuitenkin yllätettiin eräs kakkoskierroslainen viemällä hänet syömään. "Aikuisten vauvakutsut" tai jotain sinnepäin. Luulenpa, että tämä äiti arvosti iltaa ulkona :)

Perjantaina oli P:n ja bestiksen miehen vuoro yllättää meidät. Huijasivat meidät Kampin linja-autoterminaaliin, jossa saimmekin kuulla, että lähdetään Tukholmaan. Mukaan saatiin bingo-laput, joissa oli tehtäviä koko reissun ajalle. Tehtäviin kuului tietysti esimerkiksi kaikkien laivan baarien läpikäynti, buffa-övereitä, selfieitä Sergelintorilla, ruotsin puhumista ja sambaamista.

Hytissä meitä odotti skumppaa ja ruusuja. Liikkistä. Loppu olikin sitten hulinaa. Molempina iltoina meni aamuun asti, joten hauskaa riitti.

Ei opi kolmekymppinenkään vielä. Viimeksi päivittelin tätä hankalaa risteilystä toipumista tammikuussa... Niinpä niin.

No comments: