Thursday, April 17, 2014

Prinsessaretki Tampereelle

Tyttöjen teatteriretki suuntasi viikonloppuna Tampereen työväen teatteriin. Siellä meni Prinsessa-musikaali pohjautuen Kellokosken prinsessan tarinaan.

Esitys oli kokonaisuudessaan aika hyvä, Armi Toivanen pääosan esittäjänä elementissään vähän hulluna, koreografiat hauskoja ja paikoin upeita ja sivuosassa esiintynyt, mutta pääosin laulut esittänyt, Eriikka Väliahde aivan mieletön laulaja.

Miinusta kuitenkin turhista ja pitkitetyistä kohtauksista, täysin käsittämättömistä sanoituksista (raivosta tulee torkku ja siitä seuraa orkku, oikeasti?!) ja hassuttelijasivurooleista (miksi aina pitää olla joku hassun hauska rooli, joka muka-keventää-tunnelmaa). Lisäksi videota ei tarvitsisi tunkea teatteriesitykseen väkisin.

Mutta kuten teatteriretkiin kuuluu ohjeisohjelma on usein itse esitystä parempaa ja niin tälläkin kertaa. Skumppaa, hyvää ruokaa, ihania ystäviä, keskusteluja, taksimatkoja, baarirellestystä ja naurua (plus sopivasti itkua). Olen niin iloinen tästä perinteestä ja itse asiassa kahden viikon päästä on tiedossa jo uusi reissu!

Viikonlopun tunnelmaa hieman latisti omalta osalta flunssa. Edellissunnuntaina lastenkesteiltä lähtiessäni totesin P:lle, että jos nyt en tuu kipeäksi, niin en koskaan. Juhlissa kun taaperoikäinen oli hieronut omasta kuolastaan (kävi se varmaan useammankin taaperon imeskeltävänä siinä ensin) läpimäräksi kastunutta pupulelua mun naamaan. En edes muistanut tätä tapahtumaa ennen kuin tässä alkuviikosta, mutta pitää ensi kerralla olla varovaisempi niiden pupuleikkien kanssa, koska oikeassa olin.

Flunssa on toistaiseksi jatkunut, mutta lievenee kai jo. Eiköhän sitä pääse pääsiäisenä nauttimaan auringosta!

Munia ja mämmiä kaikille!

No comments: