Monday, February 10, 2014

Skippasin treenitViikonlopun aikana juhlittiin sekä aikuisten kesken että lasten synttäreitä. Vuosia täyttivät mun siskontyttö Aada ja P:n siskontyttö. Aikuisten juhlissa teemana oli kissanristiäiset.

Meidän Aada on jo 7 vee! Voitteko uskoa. Maailman rakkain lapsi menee syksyllä kouluun. En kestä!

Muistatteko vielä tämän kakkapyllyn? Tai englantilaisen pikkuneidin? Huomaavaisuus on ollut tytön luonteenpiirre jo aika pienestä! Tiedä mitä tästä politiikkaakin jo pohtineesta tytöstä vielä tulee!

Aikuisten illanistujaisia vietettiin myös sekä perjantaina että lauantaina. Ensimmäiset vei skumpan ja tapaksien voimalla johonkin hämärään lauttasaarelaiskapakkaan, jossa Lasse Pöystinkin tiedetään viihtyvän (ikävä kyllä ei ollut nyt paikalla). Toisissa juotiin boolia, jonka jälkeen pelattiin tarkka-ammuntaa pleikkarilla. 

Melko ohjelmantäyteinen viikonloppu siis! Töitäkin ehdin tehdä ja olympialaisia tuijottaa. Lauantaiaamuna heräsin slopestylefinaaliksi, mutta sunnuntaina en. Ei ne koskaan voita kun mä katson!

Elämään jäänee Anssi Koivurannan heitto mäkihyppykarsinnan jälkeen, jota katsottiin lauantai-illalla kaveriporukassa. Toimittaja kysyi, että miten Anssi aikoo rentoutua ennen finaalia. ”Ei paljon tän rennompi voisi olla, skippasin treenitkin päivällä!” 

Siis jätkä menee olympialaisiin ja skippaa treenit! WOT!

Mekin skipattiin sulkapallotreenit sunnuntai-illalla (tämä tuskin järisyttää suomalaista urheilukansaa) ja keskityttiin X-filesien katsomiseen. Ollaan aloitettu ihan alusta, Mulder ja Scully rocks!

2 comments:

sisko said...

Ihana lukee noi vanhatkin tekstit <3

H said...

No eiks ollu! Kiva, että ovat tallessa noikin, vaikke eihän siitä nyt niin kauan edes tunnu olevan :)