Friday, August 2, 2013

Päiviä häihin: 14 - Ridge ja Taylor


Jakso: 1296 (600 jaksoa myöhemmin Ridge on taas menossa naimisiin)

Hääpaikka: Kirkko

Bestman ja kaaso: Thorne Forrester (still that sleazebag) ja Felicia Forrester

Puku: Tyköistuva, pitsinen, pitkähihainen mutta silti olkaimeton, v-kaulus, keskihalkio, pienenpieni laahus, aika perinteinen

Kuka (yrittää) estää häät: Karen, Carolinen kaksoissisko, joka on lähentynyt Ridgen kanssa. Karen ei oikeastaan haluisi estää häitä, mutta joku Blake painostaa. Hän jänistää kuitenkin viime hetkellä. Toinen häiden estäjä on Brooke, joka kuulee juuri ennen häitä odottavansa lasta Ridgelle. Hän turvautuu häiden estämisessä muun muassa puhelinkoppiin ja yrittää saada käsiinsä vihkikirkon numeroa. Lopulta Brooke ajaa avoautolla paikalle, muttei ehdi ajoissa.

Muuta draamaa: Brookehan on siis häiden hetkellä naimisissa Ridgen isän Ericin kanssa ja heillä on pikku-Eric, jolle tulee häiden ajaksi uusi lastenhoitaja, joka on... rumpujen pärinää... kaikkien aikojen pahis terveydenhoitaja Sheila! Sally Spectran kokoonpano änkee häihin vaikkei ole kutsuttu. Paikalla astelee myös joku rokkikukko, jolla on selvästi beefiä Taylorin isän kanssa.

Erikoista: Ridge puhuu ensimmäisen vaimonsa kuvalle ja tsekkailee sen jälkeen Brooken kuvaa ennen vihkimistä.

Häiden cheesyin: Eric kiittää Ridgeä, että saa olla naimisissa Brooken kanssa. Ja pörröttää sitten poikansa muutenkin tuuheaa tukkaa.

Oppi omiin häihin: Älä koskaan mene naisimisiin sekä isän että pojan kanssa.

Omat häät -tilanne: Metsästin kahdesta eri Lidl:stä tarjoustuotteita häihin (ekassa ei ollut tarpeeksi). Luen ruokakauppojen mainoksia innokkaammin kuin koskaan. Tehdään siis ruoat itse.

No comments: