Thursday, August 15, 2013

Päiviä häihin 1 tai 2 - Brooke ja Ridge

 Jakso: 4039

Hääpaikka: Joku kartano

Bestman ja kaaso: Thomas Forrester ja Bridget Forrester

Puku: Kiva naruolkaiminen vartalonmyötäinen (eikö kenellekään ole enää koskaan jotain puhvihametta?!)

Kuka (yrittää) estää häät: Stephanie eikä Massimo taida olla liitosta kovin onnellinen, mutta ei tee mitään estääkseen. Aivan jakson lopussa Brooke vastaa kysymykseen "Tahdotko?" "EN!"

Muuta draamaa: Bridget on rakastunut Ridgeen (ja ilmeisesti toisinpäin myös) eli entiseen/tulevaan isäpuoleensa ja silmäilee tätä kaihoisasti. Ei voi tyttöä varsinaisesti syyttää, kun oma äiti teki vastaavan tempun aiemmin. Brooke tietää tilanteen ja siksi vihkitilaisuuden lopulla keskeyttää häät. Macy toipuu syövästä. Thorne pitää hänestä huolta. Kaikille on selvinnyt, että Ridge onkin Massimo Maronen poika - ei siis Forrester lainkaan! Mutta jos Ridge ja Bridget haluaisivat olla julkisesti yhdessä, pitäisi Ridgen tunnustaa ettei ole Forrester, koska maailman silmissähän he ovat sisko ja velipuolet. Yöks!

Erikoista: Olin väärässä, Ridgen hiukset voivat olla vieläkin karseammat! Brookella silmäryppyjä. Alkutunnari edelleen sama vanha!

Häiden cheesyin: Leijuvat päät, jotka käskevät Brookea naimisiin tai olemaan menemättä, jotka morsian kuvittelee alttarilla. Ehkä myös itkusta tärisevä Deacon.


Oppi omiin häihin: Olen oppinut tosi paljon rakkaudesta näiden Kaunari-häiden kanssa.

Omat häät -tilanne: Huomenna mennään! Nähdään rouvana!

2 comments:

Anonymous said...

MTV3:n tekstikanavan mukaan Ridge saapui Suomeen lauantai-aamuna,sattumaako? Juuri sinun hääpäivänä...oliko yllätysvieraita...:)

Onnittelut!

T.Sanna K

H said...

Kääk, Ridge! Suomessa! Mun hääpäivänä! Tämä ei voi olla sattumaa :) Valitettavasti häntä ei näkynyt Lauttasaaressa päin lauantaina, mutt kyl tää silti on munsta merkityksellistä!