Thursday, August 8, 2013

Häihin päiviä: 8 - Rick ja Amber Jakso: 3198 (Ensi treffeistä 300 jaksoa eteenpäin ja Amber ja Rick ovat menossa jo 2. kertaa naimisiin) 

Hääpaikka: Forrestereiden kartano

Bestman ja kaaso: -

Puku: vartalonmyötäinen, helminkirjailtu, beige,  Stephanien vanha, kaunis, ihmeellinen tukka törröttää tiarasta valinta

Kuka (yrittää) estää häät: Kimberly Fairchild (who?), joka uskoo Rickin menevän naimisiin vain velvollisuudesta ja rakastavan oikeasti häntä. Kimberly soittaa Becky Moorelle Pariisiin (Eiffel-torni-insert), joka on Amberin ja Rickin pojan oikea äiti ja pyytää tätä paljastamaan salaisuutensa, jota Kimberly ei edes tiedä.

Muuta draamaa: Eric ja halvauksen takia pyörätuolissa oleva Stephanie on taas naimissa. Macy, Sally Spectran tytär (on nähty jo parissa aiemmissa häissä Thornen tai muiden miesten käsipuolessa) ja Thorne on yhdessä, mutta Thorne rakastaakin Brookea. Kaikki tietävät paitsi Macy ja Stephanie, jonka heikon kunnon takia salaisuus on pidettävä. Melko reilua Macylle!

Erikoista: Pappi, jolla on viikset, on nimeltään Pappi Foster. "Hän on vihkinyt kaikki meidät joskus", naureskelee Stephanie.

Häiden cheesyin: Näissäkin häissä Amberin ja Rickin poika pikku-Eric päästää ääniä ratkaisevalla hetkellä.

Oppi omiin häihin: Jos olis pappi, niin sillä ehdottomasti ois pitänyt olla viikset. Toivottavasti maistraattivihkijällä on!

Omat häät -tilanne: Vannomatta paras. Jouduin syömään sanani. "Mun häihin ei kenenkään sit tarvitse askarrellapaskarrella mitään". Tänään kiusasin tulevia sukulaisia kokonaisen illan verran. Kannatti, sillä lopputulos on mahtava!

No comments: