Sunday, July 28, 2013

Päiviä häihin: 19 - Ridge ja Caroline


Jakso: 708 (melkein 700 jaksoa myöhemmin Ridge ja Caroline ovat vihdoin menossa oikeasti naimisiin)

Hääpaikka: Munkkiluostarin piha?

Bestman ja kaaso: Kaasona joku Val

Puku: Pitkähihainen, v-kaulus, helmikirjailtu yläosa, hiekanvärinen, kauniisti laskeutuva silkkihame, pitkä laahus, ihan nätti

Kuka (yrittää) estää häät: Brooke. Yksipuolisessa rakkaudessa rypevä Brooke on käynyt sekä Carolinen että Ridgen luona juuri ennen häitä, mutta sitten Stephanie tuli ja se on sitä, tää on tätä. Musertunut Brooke purkaa sydäntään teekupposen äärellä Thornelle (jonka näyttelijä tässä vaiheessa on kunnon takatukka-sleazebag).

Muuta draamaa: Margot katsoo Billiin pitkään, kun kysytään onko avioliitolle vastustajia. Juhlassa Bill unelmoi Ridgen heittämisestä parvekkeelta alas.

Erikoista: Thornea ei ole kutsuttu häihin. Vihkipapilla komeat viikset! Caroline ja Ridge harrasti seksiä ekan kerran vasta näin 700 jakson ja kolmen vuoden seurustelun jäljeen.

Häiden cheesyin: Kahden minuutin suutelusessio vihkimisen jälkeen ja sen aikana vapautetut kyyhkyset. Eiku sittenkin Ridgen alaston ylävartalo kaatamassa shampanjaa laseihin, joiden vieressä ruusuja ja kynttilöitä. Eiku sittenkin sitä seurannut lemmiskely saksofonimusiikin tahtiin ja lepattavien harsoverhojen takaa kuvattuna.

Oppi omiin  häihin: Vältä heittoja, kuten "meillä onkin tässä jotain parempaa puuhaa tiedossa eli lähdemme hotellihuoneeseen"!

Omat häät -tilanne: Eka paniikki takana. Tilasin kultaiset kengät. 

No comments: