Monday, May 13, 2013

PMMP lopettaa

Voi nyyh.

Vaikka ymmärränhän mä. 10 kovaa vuotta. Yhtye on jo melkeinpä tehnyt, nähnyt ja saavuttanut kaiken mitä Suomessa voi. Melkeinpä-sana tuolla välissä lienee turha.

Itsekin olen nähnyt PMMP:n... Niinpä. Sata kertaa? Ehkä hiven liioittelua. Bändi on yksi suosikkini kuitenkin joka vuosi festariohjelmistossa. Yhtenä Provinssirockina H teki ihmeselviytymisen juuri ennen PMMP:n keikkaa - sitähän ei missata.  Kerran jätettiin väliin, Ankkarock 20XX, jolloin satoi koko päivän eikä olutkaan maistunut. Muuten on nähty Wanarockissa, useita kertoja Provinssirockissa, Ruisrockissa, Ilosaarirockissa ja Jurassic Rockissa. Plus ilmaiskonserteissa ja mitä näitä nyt on!

Talvisin PMMP:tä on myös kerennyt tulla ikävä ja sitten on pitänyt käydä jossain klubikeikalla, melkein kaikissa pk-seudun ja Turunkin keikkajuottoloissa kyseinen bändi on tullut nähtyä. Vappuna 2010 PMMP:n Nosturin keikalla olin vastarakastunut. Muistelisin, että aivan ensimmäinen kerta kun näin PMMP:n livenä on ollut On the Rocksissa ehkä vuonna 2004/2005? Muistaako joku aikaisempaa keikkaa? Tai vuotta varmaksi?

Pitää pitää huolta, että viimeiseksi kerraksi ei jää alkuvuoden keikka Tikkurilan Sokos Hotel Vantaan Tulisuudelmassa. Ei ollut miltään kantilta katsottuna hirveän hyvä.

Mutta ensi kesänä siis vielä hoilataan kesäkavereiden kanssa! Let's!

No comments: