Wednesday, February 20, 2013

30

Viime viikonloppuna aloitettiin tämän vuoden 30-vuotiskemuputki. Se on tänä vuonna vähän erilainen, koska itsekin lasken sen liukumäen myöhemmin tänä vuonna.

30!

Kaikkia tuntuu vaivaavan samanlainen hämmennys. Että tämä vuosi tosiaan tuli. Että kaksikymppisyyttä ei saa tämän jälkeen enää koskaan takaisin. Että elämä ei kuitenkaan ole kovin erilaista kuin ennen.

Tai on se vähän. Kesän festarireissujen lisäksi suunnitellaan häitä. Vietetäänkö juhannusta samalla porukalla kuin viime vuonna, vaikka välissä on syntynyt kaksi vauvaa?

Mulla on sellainen muistikuva, että olen nähnyt kuvan isästäni ja äidistäni jonkun kolmekymppisillä naamiaisasuissa. Voi olla, että ne eivät ole kolmekymppiset, mutta kuvitellaan nyt niin. Viime viikonloppuna mekin pukeuduttiin naamiaisasuihin, oli eläimiä, lentäjiä, keijuja, sankari osuvasti supernainen, miimikko, Jarkko Martikainen ja Leena Hefner.

Ensi viikonloppuna pukeudutaan after ski -kamppeisiin ja suunnataan seuraaviin juhliin. Että mitäs tässä stressaamaan, ei tästä ainakaan tylsä vuosi ole tulossa.

No comments: