Saturday, May 5, 2012

Pyöräilyura

Ostin pyörän. Ihka uuden Helkaman.

Tokalla kerralla kun poljin sitä, siitä putos lamppu. No, se on jo takuuhuollettu. Mutta vähän ärsytti kun kerran ostat "kotimaisen laatupyörän" niin siitä se tod. näk. Kiinassa tehty lamppu on sitten heti hajalla.

Noo. Kuitenkin. Olen polkenut Helkamallani töihin joitakin kertoja. Meiltä kotoa on kiva matka, monta reittiä - suht saman pituinen matka. Voi valita kumpaankin suuntaan sen reitin, missä on vähempi mäkiä ;)

En ole sen kummemmin määritellyt itselleni, mitä tällä pyöräilyllä haen. Reippaampaa elämäntapaa. Happihyppyjä toimistotyön ympärille. Hyötyliikuntaa. Check. Check. Check.

On näitä ylimääräisiä kilojakin, joista voisi päästä eroon mielellään (reittioppaan mukaan kulutan 6 palaa suklaata per päivä). Harmittaa vaan, että joka kerta kun tulee poljettua töihin niin ruokalassa on jotain hyvää jälkkäriä ja tulee sitten sitä otettua. Eli onko tilanne plusmiinusnolla?

Mutta entäs jos en pyöräilisi ja söisin silti jälkkäriä? Oisko tilanne silloin pelkkä plus? Eli teenkö sittenkin jotain oikein? Oisko jotain vinkkejä, miten sen jälkkäripöydän ohi kävellään?

No comments: