Thursday, March 8, 2012

Heenun vinkit huonoja yöunia kaipaaville

Viikon teema on huonot yöunet ja monet erilaiset keinot saavuttaa ne!

Jo heti sunnuntai-maanantai-yönä kokeilin perinteisestikin juuri tänä kyseisenä yönä esiintyvää häiriintyneet unet -menetelmää. Unessa oli putoavia ja räjähtäviä meteoriitteja, joilta minä suojauduin asettamalla kasvojeni eteen muovista narua, joka kuumuudessa suli kiinni.

Maanantai-tiistai-yönä viihdytti poskiontelontulehdus ja alakerran lapset.

Tiistai-keskiviikko-yönä nautiskelin antibioottien sivuvaikutuksista.

Keskiviikko-torstai-yöksi P oli hankkinut itselleen täysin jumissa olevan niskan, jonka takia meistä kumpikaan ei sitten nukkunut, koska oon niin herkkä uninen että toisen vempuilu pitää hereillä. Kello neljä lähdin sohvallle karkuun.

Karkurireissulla mä myös satuin vilkaisemaan taivaalle, jos näkyisi revontulia. Siellä kuitenkin möllötteli vanha tuttu - täysi kuu.

Voit kokeilla näitä vinkkejä itse ensi kuussa täyden kuun aikaan: Muuta lähiöön, varmista että alakerrassa asuu lapsiperhe. Hanki kunnon poskiontelontulehdus (jos mahdollista niin useita putkeen) ja siihen markkinoiden kovin lääkitys. Jos avomies ei itse petraa ja riko niskaansa, vie hänet katsomaan 3D-leffaa Tennispalatsin suurimpaan saliin ensimmäiseen riviin. Näillä eväillä saavutat paskimmat mahdolliset yöunet yhden arkiviikon aikana ja lupaan, fiilis on torstaihin mennessä aivan upea!

No comments: