Wednesday, February 29, 2012

Hippeilyä

Vietettiin ihana hippeilylauantai Fredrikan Lähteellä, Porvoossa. Kyseessä oli vuosi sitten naimisiin menneiden kavereiden häälahja. Toiveena heillä oli jotain tekemistä ja sitä myös saivat.

Aamu aloitettiin vihermehulla ja joogalla. Maukkaan luomulounaan jälkeen kokeiltiin parihierontaa. Sen jälkeen oli vuorossa asahi-terveysliikuntaan tutustuminen ja päivä päättyi vielä kahveihin ja raakasuklaaherkkuihin.

Suosittelen kyllä kaikille, ihania ihmisiä, hyvää palvelua ja loistokonsepti. Kannattaa ihan reippaasti ottaa yhteyttä ja sopia omanlainen ohjelma. Todella kiva kokemus, eikä minusta tällaisesta kokonaisuudesta mikään hintavakaan.

... Ja jotta meininki ei olisi liian tervehenkiseksi humpsahtanut tultiin Porvoosta meille, tehtiin hullut kasat tortilloja ja juotiin hullut määrät viiniä. Ja skumppaa, jonka tarjosi vastikään naimisiin mennyt pariskunta (salaa pirulaiset). Sitten rymyttiin paikalliseen karaoke-iltaan. Jatkotkin oli.

Niin. Viimeisinä kolmena yönä olen hikoillut, palellut, puristanut unissani vihreitä matoja ihoni läpi ja nukkunut tunnin pätkiä. Ens viikonloppuna kiltimmin.

No comments: