Wednesday, January 18, 2012

Aktiivinen viikonloppu (odettelen edellleen)

Perjantaina spontaani yllätyshumala paikallisbaarissa, jossa meininki oli yllättävän hyvä.

Lauantaina oli sitten vuorossa yllätyskrapula ja kävi myös yllätysvieraita. Isä soitti noin puoli tuntia heräämisen jälkeen. "Oisin viiden minsan päästä siinä!" Kiireesti katosivat edellisillan jäljet, mutta harottavasta tukasta ja lasittuneesta katseesta jäätiin kuitenkin krapulastamme kiinni.

Yllätyskrapulan takia lauantaina myöhäisiltapäivään siirtyneet Heenu vs. P sulkapallo-ottelut kääntyivät jälkimmäisen voitoksi, vaikka jaksoinkin etukäteen uhota: "You're gonna lose to a giiiiiiiirl!"

Illalla käytiin sitten katsomassa Girl with a dragon tattoo -leffa, joka oli oikeinkin hyvä. Ei siinä ehkä ollut ihan sellaista fiilistä kuin alkuperäisessä, Daniel Craig oli aivan liian siloposkinen Mikael ja Amerikan Lisbeth yritti ilmeisesti puhua englantia ruotsalaisella aksentilla mutta kuulosti ihan ranskalaiselta. Mutta hyvä se oli, loppua oli oudosti vähän muutettu.

Sunnuntaiaamuna kävin reippaana jumpalla, kun ei ollut suunniteltua eikä yllätyskrapulaa. Siitä lähdin sitten sinne vaalimainosten jakoon. Kaikenlaisten espoolaislinnojen postilaatikoihin niitä tuli tungettua, varmaan perivasemmistolaista porukkaa ;) Mutta tuli siinä yksi nuori tyttö postilaatikolla vastaan, joka ilahtui kerrassaan että kyseessä oli Arhinmäen mainos.

Hyvä viikonloppu all in all. Sais vaan nyt loppua tämä jännitysnäytelmä, joka alkaa kääntyä siihen, että "ihan-sama-mitä-päättävät-ku-nyt-kertoisivat-jotain-että-mä-saisin-nukkua-yöni-kunnolla". 


No comments: