Wednesday, December 14, 2011

Gud Jul 14

Tänään on aika omistaa hyvä teko blogilleni - monivuotiselle ystävälle.

Koska en voi blogiani halata tai palkita kukkasin, niin piti minun keksiä jotain muuta. Mikä hyödyttäisi blogiystävääni? Kenties uusi ulkoasu? Ehkä joku uusi feedi? Vai pitäisikö minun kirjoittajana panostaa vähän enemmän sisällön laatuun?

Idean sain kuitenkin tänään Iltalehden jutusta, jossa käsiteltiin haetuimpia sanoja/henkilöitä/kuvia. Google-optimointi, jipii!

Tässä siis ihan randomisti valittuna suomalaisten suosikkihakuja kuluneelta vuodelta omilla kommentteillani höystettynä. Kaikki voittaa!

Petri Nygård

Edes se, että siskontyttö laulaa Reggaerekkaa, ei saa mua pitämään siitä laulusta eikä sen laulajasta. Mitään muuta ei tuu Nygårdista mieleen kuin se joku musavideo, jossa hän pyörii Thaimaassa ilotyttöjen kanssa. Siis varmasti kaikinpuolin upea tyyppi! Yöh.

Saana Parviainen / Jussi Parviainen

No niin, lempiaiheeni Parviaiset! Kyllä tämä kuvio jostain syystä kiinnosti mua yhdessä vaiheessa ja sitten kun yksi kaveri tiesi siitä vielä sattumalta jotain, mitä lehdissä ei vielä silloin kerrottu. Onneksi voin sanoa puhtain syrämin, ettei kiinnosta enää!

Mikael Granlund

Ilmaveivi kiinnostaa aina! Pusi pusi Mikaelille.

Feissarimokat

Hahaha, nämä oli alkuun parempia kun pystyi olemaan varma, etteivät ne ole tahalleen tehtyjä. Sama pätee autocorrecteihin. Toisaalta kyllä ne parhaimmat naurattaa edelleen, oli ne sitten aitoja tai feikkejä.

Mokkapalat

Tämä on vuoden 2011 haetuin resepti. Just tein itsenäisyyspäivänä mokkapalamuffinseja a la Kinuskikissa. Itsenäisyyspäivä oli mulle vaikeeta aikaa kokkina. Sekä yhdestä tällaisesta muffinssista että pakastimen kautta käyneen suppilovahverorisoton eilen syödyistä jämistä on löytynyt muovinpalat. Onneksi vaan mun omista annoksista, vieraat ei ainakaan kehdanneet valittaa. Rikoin noina päivinä myös kaksi kauhaa tehdessäni ruokaa, mutta ruoan sekaan etsineet muovinpalat eivät kyllä olleet peräisin niistä.

Tässä tällainen mainospuhe kaikille, että tulkaa hei meille syömään. Kokki ei tunne omia voimiaan ja salaisena erikoismausteena käyttää muovia!

Perussuomalaiset

En nyt lähe tähän. Menee viimeinenkin positiivisuus elämästä.

p.s. Käy tykkäämässä Sonerasta Facebookissa ja tienaa 0,10 senttiä Itämeren suojeluun. Tää on tätä yritysten hyvää, mutta hei, lets make them pay.

No comments: