Tuesday, November 15, 2011

Vonderful Viikend.

Kaupunki oli taas täynnä ulkopaikkakuntalaisia (ja pääkaupunkiseutulaisiakin tietty) tyttöjä (ja poikiakin tietty). Juhlimme, söimme ja vaikka mitä. Parasta oli vaan olla yhdessä oikein pitemmän kaavan mukaan kaikkine sunnuntaikahvitteluineen. Tuntui, että perjantaina alkanut hauska ilta jatkui sunnuntaille myöhään. Kiitos siitä ihanat mussukat!

Erikseen mainittavia:

Kansallisteatterin Homo!-musikaali. Tämä jakoi mielipiteitä. Toisista aivan liian sekava ja tylsäkin. Toisista viihdyttävä ja hauska. Itse asetun ehkä keskelle sanomalla, että sekava, mutta viihdyttävä. Vähän liikaa tungettu kamaa yhteen näytelmään ja ihan selviä ns. turhia henkilöhahmoja ja tapahtumia, jotka olisi voinut karsia pois. Musikaalimeininkiä siitä löytyi ja näyttelijät tekivät loistavaa työtä. Suurena Pirkko Saisio-fanina odotukset olivat kuitenkin aika korkealla, eikä ne valitettavasti täyttyneet.

Tapas y Tinto –ravintola. Tosi hyvät sapuskat kyllä. Itselle jäi kyllä sellainen fiilis, että Kipinässä (joka oli ennen siinä paikalla, en tiedä onko vain nimi muuttunut vai omistajatkin) oli paremmat ja isommat tapas-annokset.

Asia 1 –ravintola. Oltiin brunssilla sunnuntaina ja täytyy sanoa, että pettymykseksi jäi. Dim sum –buffet oli kyllä melko laaja, mutta perusbrunssikamabuffet ei. Lisäksi voisi kuvitella, että aasialaisesta löytyisi paljon vaihtoehtoja myös kasvisruokailijoille, mutta dim sumeista yksikään ei ollut kasvis. Kokit tekivät kyllä pyynnöstä sitten kasviskevätrullia, mutta 16 euron hintaan se ehkä oli laiha lohtu. Noh, söihän siellä mahansa täyteen, mutta en kyllä voi suositella.

Uinti meressä. Viime talven talviuintikaverini oli meillä yötä ja käytiin lauantaina karistelemassa krapulaa meressä. Meidän lähellä on kaupungin ylläpitämä talviuintipaikka, onneksi siellä pyöri superystävällisiä mummoja, jotka päästi meidät käyttämään lämmitettyä pukukoppia. Pitää hankkia sinne avain ja alkaa käymään taas. Vapaaehtoisia otetaan mielellään mukaan!

Noh, ei tietenkään mitään niin mukavaa, etteikö sillä hintaakin olisi. Viikonloppuna unet jäi melko vähiin riekkumisen vuoksi, alkuviikosta ne ovat jääneet vähiin riekkumisen seurauksien vuoksi. Takana siis jo neljä todella huonoa yötä ja silmät alkaa olla aika ristissä.

Jotenkin tuntuu, että nämä seuraukset pahenevat koko ajan. Pitää ainakin nyt rajoittaa näitä kahden juhlaillan viikonloppuja. Helpommin sanottu kun tehty näin pikkujoulukauden lähestyessä.

No comments: