Thursday, November 17, 2011

Kolme tyttöä ja jäkis-matsi

Tämä postaus koskee vain ja ainoastaan suhdettani jääkiekon SM-liigaan. Kaikki tietänevät/muistanevat, mitä minulle tapahtuu keväisin kun kyse on MM-kisoista.

Paras ystävä oli saanut töistä piljetit hifk-lukko-matsiin tiistaille. Tehtiin kaikki niin kuin olemme jääkiekkofanikavereilta oppineet. Ensin Henry's Pubissa wingsejä ja alkoholia ja sitten matsiin.

Otettiin vielä pikaisesti yhdet jäähallilla ennen kuin piti siirtyä katsomon puolelle. Ja väliajalla juostiin baaritiskille. Tehtiin kaikki oikein, mutta jotain meni pieleen.

Noh. Ensinnäkin alkoholin vaikus naisiin, joille on tapahtunut viikonloppuna kaikenlaista... Kaksi erää sinniteltiin, mutta toisella väliajalla lähdettiin sitten lähipubiin turisemaan. Oli taas niin paljon analysoitavaa!

Enkä haluaisi nyt vahvistaa mitään stereotypiaa tytöistä, jotka eivät ymmärrä jääkiekon päälle. Tämä kyseinen kolmikko ymmärtää, muttei sattunut juuri viime tiistaina välittämään. Olen valmis antamaan SM-liigalle toisen yrityksen. Ehkä jos mukana ois poikia, niin mekin osattais käyttäytyä niin kuin kuuluu. Ja ehkä pitäis myös päättää, ketä kannustaa...

No comments: