Tuesday, November 29, 2011

Flip is funny . com

Flip Schultz on hauska!!

Käytiin P:n, siskon ja sen miehen kanssa katsomassa kyseisen jenkkikoomikon keikkaa lauantaina. Sisko ja minä nähtiin Flip jo kolmatta kertaa. Ollaan faneja!

Haha, en taas muista koska olisin nauranut noin hervottomasti. Välihuomio: Kävin viime viikolla pikkujoulujen kunniaksi katsomassa Stella Polarista, joka ei naurattanut yhtään.

Ennen naurua käytiin syömässä Kulosaaren Casinon blinipöytä. Turhaan mainostan kyllä, koska se loppui jo vloppuna. Samaiseen mestaan täytynee mennä syömään myös se perinteinen joulupöytä.

Ruokahan siellä on ihan älyttömän hyvää ja laadukasta. Palvelu toimii, paikka ja näkymät on kerrassaan valoittavat. Ruoasta kertoo paljon se, että P, joka välillä nykyään syö sitä kalaakin sanoi: "En mä ole koskaan syönyt sellaista kalaa, jonka rakenne on niin pehmeä."

No sitten vähän juopoteltiin ja sunnuntai meni taas ei minkään parissa. Onneksi olin lauantaina kuitenkin ollut reipas puolueen järjestämässä mielenkiintoisessa koulutuksessa. En voi lakata hehkuttamasta sitä porukkaa!

No comments: