Monday, October 10, 2011

Viikonlopun onnea ja epäonnea

Viikonloppuna vaihdettin palveluita siskon kanssa. Me lapsenvahtina pe-la, heiltä muuttoapua la :)

Vaikka ei sitä lapsen vahtimista nyt niin työnä voi ottaa, kun se on niin kiva tyyppi. Yhdessä sitten säilöttiin kurkkuja (ohje seuraa jos ne onnistuu), pelattiin bingoa ja riekuttiin puistossa.

Karkkiomenoitakin tehtiin, mutta niiden lopputulos oli vähän onneton. Yks satsi kiehuvaa toffeeta meni pilalle, toisesta satsista valui karkkia mun sormille, joita koristaa nyt useat vesikellot ja puoli senttiä syvät arvet. En suosittele kenellekään siis niiden tekemistä, siksi en jaa ohjettakaan.

Yhden kammottavan virheen mä myös tein. Valitsin Aadalle meidän kaikista pehmeimmän pussilakanan, joka on kai jotain isovanhempien peruja peräti. No nukkumaan mennessä pikkuneiti hermostui, kun pussilakanassa oli reikä. "Ei voi nukkua, tää reikä on kauheen iso". Kyllä se uni sitten kuitenkin tuli ja viimeistään aamupalamajassa kaikki tädin synnit oli taas anteeksiannettu.

Lauantaina sitten pistettiin hiukan muuttoa eteenpäin siskon perheen avulla ja pidettiin piknikiä olkkarin lattialla. Illalla oli huikeat itsenäisten naisten juhlat yhden ihanan itsenäisen naisen luona. Olin illan hot shot -vastaava. Taisin nauttia yhden hot shotin joka  ikisellä valmistuskierroksella. Sunnuntainen olo olikin sitten sen mukainen. Meni päivä vähän plörinäksi noin uuden kodin laittamisen osalta. P:llä meinasi mennä hermo kun mä kuljeskelin ympäri kämppää kumarassa ja voivotellen. Tai kai ne menikin.

No comments: