Wednesday, October 5, 2011

Uusi koti -päivitys

Velkaa otettu. Paperit allekirjoitettu. Avaimet saatu. Huomattavasti muistettua suurempaa kotia ihmetelty. Suunnitelmia tehty. Asioita (tarpeellisia ja turhia) osteltu. Parketinhiojat tilattu. Muuttovälineitä hankittu (ei tarpeeksi, ylimääräisiä laatikoita otetaan vastaan). Tavaroita vanhassa kodissa pakattu. Toimisto/vierashuoneeseen kannettu kuvaputkijättiläinen pelitelkkariksi. Uuni todettu toivotunlaiseksi kiertoilmauuniksi (jossa ei ole koskaan kokattu, korkeintaan lämmitetty pakastepitsoja).Vanha varasto tyhjennetty ja siirretty kamat uuteen. Ensimmäiset vieraat kestitetty kraanavedellä.

Koti on edelleen siivoamatta. Yhtään yötä ei ole vietetty. Muuttopäivää ei ole päätetty. Vaatehuone on kalustamatta. Tapetit ostamatta (miksi mun piti rakastua siihen 100 euroa rulla maksavaan tapettiin, hä?). Saunavuorokin varaamatta. Enkä ole keksinyt mitä ihmettä säilöisin kylmäkellariin? Ja pitäiskö sohvan olla turkoosi vai jonkun neutraalimman värinen? Onko 80 euroa vanhasta seinäkellosta liikaa? Entäs minne sijoitetaan pahvihahmot Lion, Scarecrow & Tinman?

Ylimääräisiksi meiltä jäämässä ainakin nämä (kertokaa jos tarvetta): Ruma, iso, vanha, hiukan kuppainen mutta hyvin toimiva mikro (mallia SpaceCube, ihan tosi!). Samoilla adjektiiveilla kuvattava lasipöytä (tällä hetkellä tietokonepöytänä). Keväällä ostettu 40 cm tiskikone (Candy). Isot kaislamatot parvekkeelta. Kameran tripodi (meil on kaks ihan samanlaista). Kattolamppuja (ei tiedetä vielä mitkä menee uuteen kotiin ja uudesta kodista poistetaan sinne jääneitä). Silitysrauta.

No comments: