Friday, October 14, 2011

Some birdies i like and other ones i don't

Haluan yhden linnun kotiini. Yki Nummen suunnitteleman Lokki-lampun. Ne on hiton kalliita ja henkilökohtaisesti en pysty perustelemaan itselleni sitä että käyttäisin satoja euroja lamppuun. Vain koska haluan.

No, välillähän ne Lokit on tarjouksessa. Anttilassa ja KodinYkkösessä lähiaikoina esimerkiksi. Nyt tuli NetAnttilasta (juu olen keski-ikäinen ja tulee uutiskirjeet mailiin) -30% -kuponki lamppuihin. Heti lähdin etsimään Lokkia, että voisi laskea mitä siitä sitten jäisi jäljelle ja voisiko sen sitten jo jotenkin perustella itselleen. Ja mitä huomaan, Lokki on kadonnut. Sattuipa sopivasti, että se alennuksen ajaksi häviää. Ensi viikolla pitää käydä tsekkaamassa, eiköhän se ole takaisin tullut... Grrprr...

Good bird.
Noh Lokin jäädessä haaveeksi, sain toisen linnun kyllä. Ja tämä epätoivottu vieras oli talitintti parvekkeelle. Traumaattista. Villieläimet (hämähäkeistä lintujen kautta ilveksiin) ovat okei ulkotiloissa. Sisätiloissa ne ovat katastrofi. Sain vedettyä parvekkeen oven onneksi kriittisellä hetkellä kiinni ennen kuin katastrofi olisi muuttunut pakokauhuksi.

Bad bird.
Sattumalta eilen tyttöjen kanssa Rivoleton simpukkaviikoista nauttiessamme tuli puheeksi naisten ja miesten työt. Että onko niitä. Villieläinten poistaminen sisätiloista - definately a man's job. Tämä lintu löysi onneksi itse tiensä ulos lasitetulta parvekkeeltamme. Pienistä rei'stä ne mahtuu.

No comments: