Friday, September 16, 2011

Pistääks vihaks?

Viimeinen kesäkuussa Hennes & Mauritzin verkkokaupasta tilaamani kesämekko on saapunut vihdoin. Melkein kolmen kuukauden odotuksen jälkeen.

Tilasin kesäkuussa muutamia mekkoja, joiden toimitusajat tilattessa vaihtelivat 5 päivästä 3 viikkoon. Jokaikinen mekko tuli myöhässä.

Valitin asiasta kaksi kertaa ja kaksi kertaa olen saanut H&M:ltä 5 euron lahjakortin. Selityksenä "tuotteiden kysyntä yllätti". Kesämekkojen kysyntä yllätti kesällä niin, ettei niitä saatu kesän aikana toimitettua. Nice.

Noh, mitä mä nyt teen syyskuussa kesämekolla Suomessa. Kesähän loppui jo elokuun alussa tänä vuonna. Ens kesänä mä oon kuitenkin liian pläski siihen mekkoon. Tai ehkä liian laiha :)

H&M:n verkkokauppa meni mulla muuten just nyt boikottiin.

Ja jatkan ilomielin myös Ryanair-boikottiani (joka alkoi jo useampi vuosi sitten epäinhimillisen kohtelun jälkeen Lontoon lentokentällä). Lentoyhtiö aikoo ruveta velottamaan kaikkien muiden luottokorttien käytöstä, paitsi heidän itse myymiensä, 10 euroa per lento. Eli 20 euroa per edestakainen lento.

Lisäksi vaikka äitini, tuo kiihkeä ay-aktivisti, saisikin varmaan tästä slaakin, olen miettinyt että pitäisikö protestiksi K- ja S-ketjujen törkeille hintojen nostolle (jo 50% ruoanhinnasta menee kauppaketjujen taskuun) alkaa käydä Lidlissä. Juuri käytiin pari viikkoa sitten, kun osuttiin huudeille ja sieltähän sai ekologisia tiskikonetabletteja, suomalaista parsakaalia ja kassa antoi paprikan ilmaiseksi kun sen vaaka jumitti.

Lukekaa kans tämä Huomasitko, montako ruispalaa oli ostamassasi pussissa? Kannattaa lukea myös kommentteja, sieltä löytyy vastaavia esimerkkejä vaikka kuinka.

Ja Rastilan leirintäalue on lopettanut yksittäisten talviuintilippujen myymisen! Ainut paikka Helsingissä. joka teki niin vielä viime talvena. Nyt on myynnissä enää kausikortteja. Valitin tästäkin ja syynä on kuulemma se, että vuoroilla on liian paljon kävijöitä. Luonnollisestihan sitä luulisi, että jos kauppa käy, kannattaisi sitten lisätä näitä talviuinnin saunavuoroja. Mutta Rastila on päättänyt vähentää kävijämäärää. Makes sense.

Tässä olisikin sitten jollekin hyvä bisnesidea = Sauna Helsingin rannalle pelkkien talviuijien käyttöön ja mereen aukko. Vitosen kerta.

Vielä yksi! Onko pahanhajuiseen hengitykseen auttava lääke Retardex (ensinnäkin mikä nimi tämä nyt on lääkkelle?) keskusta-puolueen äänenkannattaja? Tarkkaavainen kuluttaja (minä!) huomasi, että mainoksessa vilahtaa Paavo Väyrysen kuva lehden kannessa, jota pahanhajuisesta hengityksestä kärsivä nainen lukee.

Oikein hauskaa viikonloppua kaikille! Nimim. Arkena valitetaan, viikonloppuna juhlitaan

2 comments:

Q, Doloriina, Kaarina said...

Tai ehkä Paavo Väyrysen näkeminen (edes lehdessä) on syynä pahanhajuiseen hengitykseen, kuten kaikkeen muuhunkin pahaan maailmassa?

äiti said...

En saanut slaakia. Lidlissä käyn itsekin joskus, ovat näet oppineet maan tavoille ammattiyhdistysasioissa. Ja kyllä, sieltä saa ihan hyviä kotimaisiakin tuotteita.