Monday, August 15, 2011

Vilkas viikonloppu

Perjantaina kilisteltiin alkuillasta yksien syntymäpäivien ja myöhemmin illalla Apollossa halpojen skumppapullojen johdosta.

Lauantaina saatiin pieni yökyläläinen, jonka kanssa käytiin Vermossa poninäyttelyssä ja Sellon HopSpotissa (pikku-HopLop).

Sunnuntaina käytiin vielä puistossa ja leffassa katsomassa Jim Careyn kokoperheen pingviinikomedia. Dubattuna tietty. Lapsi tykkäsi, tarpeeksi pieruja ja teatraalisia liukastumisia. Yllättäen leffa ei ollut ihan kärsimystä myöskään kahdelle hyvin ennakkoluuloiselle aikuiselle.

Aada on kyllä ihan huippuhauskaa seuraa ja tervetullut meille koska vaan!

Kutukodin telkkarissa pyörii tällä hetkellä lähes vain ja ainoastaan Modern Family. Eka tuotantokausi jo katsottu ja toka menossa. Joka jaksossa nauran ääneen ainakin kerran, siinä munsta paras suositus.

2 comments:

Hanna said...

Aaaargh, mä koetin katsoa tota Modern Familya, mutten heti päässyt siihen imuun. Nyt K A I K K I puhuu vaan siitä. Nyt mun on kyl pakko alkaa kattomaan sitä.

H said...

Katot pari jaksoa lisää, nin eiköhän se imase suntkin mukanaa. Ei se oo lähelläkään HIMYMin tasoa juonellisesti, mutt vitsit on hyviä.