Thursday, August 18, 2011

Luuserilista

Mulle rämähti tässä yksi ilta sellainen "Are they your friends too?" homma news feedin päälle Facebookissa.

Siinä oli neljä ehdotusta:

Eka heistä oli mun sellainen nuoruuden rakkaus (4 yhteistä ystävää), toka oli työkaveri (5 yhteistä ystävää), kolmas oli parhaan kaverin entisen poikaystävän serkku, jonka kanssa kävin kerran treffeillä (1 yhteinen ystävä) ja neljäs oli työkaveri vanhasta työpaikasta vuodelta 2003, joka pyysi mua kerran ulos ja kun kieltäydyin hän sanoi mulle seuraavalla viikolla työpaikalla näin: "jos sä et lähde miesten kanssa tanssimaan baarissa, suuttuuko ne sulle, kun et varsinaisesti kuulu tohon ravintoketjun yläpäähän" (0 yhteistä ystävää).

Kun katsoin listaa eteenpäin, keksin yhteyden. Facebook (varmasti luvallani joskus vuonna papu tai sitten ei) on kaivanut messengeristäni kaikki sinne koskaan laittamani tyypit, vaikka olisin ne poistanutkin. Listaa pidemmälle selaillessani löytyi meinaan jos jonkinlaista muusinuijaa vuosien varrelta. Oli siellä toki muitakin, mutta Facebook teki erinomaisen hyvää työtä löytäessään nämä neljä!

"Dear Facebook, none of these people are my friends and I would like to keep it that way. But thanks anyway for reminding me that these assholes exists."

2 comments:

Heini said...

*hear hear* :D

S-K said...

Tsiisus!