Wednesday, July 6, 2011

Üllatüskiva viikonloppu

Olipas yllätyskiva kaupunkiviikonloppu (yksi harvoista tänä kesänä)!

Perjantaina ajauduttiin Aussibaarin terdeltä Sushi+Wine-bariin syömään ja juomaan sakea ja skumppaa. Niin mahtava sushimesta!

Jälkkärit vedettiin Shakersin terassilla ja siitä lähdin sitten puolen yön aikaan pikkuhiprakassa kotiin leipomaan yhdelle kaverilla synttärikakkua (New York Cheese Cake). Siitä tuli ihan hyvänmakuinen, mutta yllättäen kärsivällisyys oli loppunut kesken sekä juustoseoksen sekoitus- että paistovaiheessa.

Lauantai aloitettiin synttärisankarin yllätysbrunssilla, jatkettiin Pride-kulkueella ja Kaisaniemen puiston kemuilla (PMMP jes jes!). Iltaa istuttiin meillä ja yhdentoista aikaan kaupunkiin hilautuessamme metsästiin vapaita terassituoleja melko pitkään :)

Sunnuntaina vein yökyläläiset läheiselle uimarannalle uimaan ja uin itsekin ekaa kertaa kunnolla tänä vuonna (avantouimiset oli hiukan sellaisia kastautumisia).

Syömässä käytiin Torissa. Söin karppaajaystävällisesti hampurilaisen lohkoperunailla, gröhöm. Mutt siis puolustuksekseni mä kyllä tilasin ensin härkäsalaatin, mutta härkä oli loppu ja sitten hämmennyksissäni tilasin vaan jotain, mitä tuli ekana mieleen (lue, sitä mitä mun teki oikeasti mielikin)...

Tori on kyllä niin viehättävä ja hyvä ruokapaikka. Harmi kun ei mahduttu terassille, sisällä oli melko kuuma.

Iso-Roballe on avattu Kippo, josta saa jäädytettyä jugurttia, joka oli mun lempparia jenkeissä asuessani. Siellä käytiin sit jälkkärillä, oli makoisaa. Harmi vaan (vai hyvä?), että se on hiukan syrjässä mun päivittäisen reviirini ulkopuolella. Mutt punavuorelaisille tietty mahtavalla paikalla.

Sitten ostin vielä Vagabondin sandaalit onnistuneen viikonlopun kruunajaisiksi. Eiks oo aika ärtsyn väriset?!

1 comment:

S-K said...

on kyl päheet noi sandaalit!!