Friday, June 10, 2011

Sukelluskokeilu

Wow.

Ostin P:lle synttärilahjaksi siis (hänen toivomiensa Nintendo-ohjainten lisäksi) sukelluskokeilun (itelleni kans) Kallion uimahallissa.

Se oli ihan mieletöntä!

Alkuun pelotti ja jännitti aika paljon. Paikalla oli kaksi ohjaajaa ja kolme oppilasta, yks kundi meidän lisäksi. Toinen ohjaaja otti pojat ja toinen ohjaaja minut opetettavakseen.

Jotenkin kaikki tuntui alkuun tosi vaikealta. Hengittäminen, paineiden tasaus, räpylät ja tasapainottelu pullo selässä. Kokeiltiin ihan rauhassa ohjaajan kanssa matalassa päässä. Näin kuinka pojat jo leijaili siellä syvässä päässä neljässä metrissä ja ajattelin, että ei tuu mitään, tonnehan en muuten mene.

Ohjaaja otti mua sitten kuitenkin veden alla kädestä ja alkoi pikkuhiljaa vetää syvemmälle. Sitten yhtäkkiä sitä oli pohjassa, eikä se ollut kauheasti erilaista kuin matalammallakaan. Sitten me noin tunnin verran suhattiin uima-allasta päästä päähän (uimahalli oli siis jo kiinni). Se oli upeeta. Eihän sitä oo koskaan voinut silleen mennä vedessä kuin niillä laitteilla, eikä koskaan nähnyt maailmaa sellaisena. P:tä kohti mun ei kyllä parannut mennä juuri lainkaan kun ruperi naurattamaan ja sitten meni keskittyminen ja hengittäminen ihan pieleen.

Suosittelen kaikille! Kokeiluja järjestetään koko kesä myös stadikalla, johon mulla on pienten sekoilujen jälkeen myös lahjakortti kahdelle. Ei olla vielä P:n kanssa päätetty käytetäänkö se itse vai myynkö eteenpäin. Saa ilmoittautua, jos kortti kiinnostaa.

Nyt vaan pitäis jostain keksiä rahoitus oikealle sukelluskurssille. Kärpänen on purrut!

No comments: