Friday, June 3, 2011

Kuusi päivää – neljä juhlaa

Lauantai: P:n sisko valmistui. Pienehköissä juhlissa oli lähinnä sukulaisia. Herkkuja oli pöytä täynnä, itse tein voileipäkakun ja tosca-piirakan. Söin lupaukseni mukaan molempia (ja muutakin) ja sanoisin onnistuneeni todella hyvin. Gröhöm.


Lauantai-illalla käytiin syömässä kavereiden kanssa Kaarnassa. Joka oli tosi hyvä paikka muuten. Siitä jatkettiinkin sitten humpsis vaan naapuriin Apolloon, jossa riekuttiinkin yhtäkkiä yömyöhään.

Sunnuntai: Juhlittiin Olgan yksveesynttäreitä kakun ja kahvin merkeissä. Olgan perheen kanssa on herännyt muutamaan otteeseen keskustelua perhetuttu-statuksesta. Että ei me mitään äidin ja isän ystäviä olla Olgalle, me ollaan perhetuttuja. Sunnuntaina nää perhetutut kuitenkin vaikuttivat enemmänkin kai hysteerisiltä krapulaisilta teineiltä.

Keskiviikko: Seuraavaksi oli sitten vuorossa kutukodin tuparit / kesänaloituskemut. Porukkaa oli mukavat 30 henkeä, sää kaunis ku mikä ja mieli ylhäällä. Oli tosi hauskaa, kyllä bileiden järkkääminen on kivaa, vaikka vähän aikaa ja rahaakin vievää tietty. Ehdin jopa jutella suurimman osan vieraista kanssa, mikä usein unohtuu. Tunnetaan niin ihania ihmisiä. P:n kaveritkin on huippuja.

Erikoismaininnan hyvästä emännyydestä annan itselleni siitä, että vaihdoin käsipyyhkeet bileiden tuoksinassa. En tiedä olenko ainut, jota häiritsee kun bileissä käsipyyhkeet menee ihan märiksi ja sitten niihin on inhottava ”kuivata” käsiä, mutta munsta se on ällöä.

Ja tupareiden bonuksena saatiin ihan huikeita lahjojakin. Sisäkasvimaa (lamppu ja vedenkiertosysteemi, esittelen joskus paremmin), viinikarahvi, skumppaa (yksi oikea shampanjakin, ei kuulemma halvinta, vaan toiseksi halvinta ;), kaali ja puolukkahilloa sekä amppelimansikka.

Torstai: Pyhän kunniaksi juhlittiin P:n mutsin siirtolapuutarhassa kirsikankukkajuhlia juoden kirsikkaviiniä, grillaten ja syöden jätskikakkua kirsikoilla. Mukana menossa oli P:n äidin kavereita ja P:n kummilapsi perheineen – yksivuotias hänkin. Olipas ihanaa, kun sattui sillekin päivälle niin hieno ilmakin. Yritin siinä korjailla äitien päivänä saamiani typeriä rusketusraitoja.

Kesä!

Tämä viikonloppu otetaan vähän rennommin. Kävin eilen luovuttamassa verta ja tänään saadaan taas yksi pieni yövieras, jippii.

No comments: