Thursday, May 5, 2011

Burlesque Again

Olen vieläkin ihan mäsänä siitä pesiksestä. Onneksi niitä treenejä on näin alkuun vain kerran viikossa, että ehtii ihminen toipua.
Keskiviikkoiltana oltiin katsomassa burleskia Dubrovnikissa. Oli hauskaa, riemukasta kerrassaan kun ihmiset on niin kekseliäitä. Vaatteita voi riisua niin monella tapaa ja niin ”monesta syystä”. Yhdet kamppailivat viidakossa, yksi etsi taiteellista inspiraatiotaan, yksi keikisteli uneliaana tuolin kanssa, yksi oli meduusa ja yksi riisui burkhaansa Lily Allenin Fuck Youn tahtiin.

Välissä yleisöä hauskuuttivat myös drag-artististit, joista vaikutuksen teki erityisesti Unelma.
Lisäksi siellä esiintyi Adora, jonka laulajalla oli aivan mieletön ääni.
Kannattaa käydä joskus burleskia vilkaisemassa, jos ei ole käynyt. Klubeja on esimerkiksi Glitter Grill (eilinen) ja Kokonut Kult.

Kyllähän sitä vähän mietti, että miltä se tuntuisi olla siellä lavalla. Ovat niin varmoja ja ihania omia itsejään ne naiset. Ei tarvitse olla täydellinen, pitää vaan olla rohkea.

No joo, tämä on vaan tällaista pohdintaa. Totuus kai on, etten ikinä uskaltaisi.

Mulla leikattiin sellainen pieni (vaaraton) patti pois korvan takaa keskiviikkona. Tyhmänä menin sinne likaisilla hiuksilla, kun en tietenkään saanut niitä eilen pestä tikkien takia. Ja tänäänkin vasta illalla.

Ne haisee. Mun hiukset haisee. Todella ällöttävää. Olenpas tosi burlesque.

No comments: