Thursday, April 7, 2011

Timo Soini -uni

Näen unia kausissa. Eli joskus en näe unia pitkään aikaan (tai siis kai näen, mutten muista niitä) ja jonain viikkoina/kuukausina muistan lähes jokaikisen uneni. Nyt on taas sellainen kausi.

Unethan ovat aina outoja, yleensä en välttämättä kerro niistä kenellekään. Joskus ne ovat tarpeeksi outoja, että kysyn analysointiapua P:ltä. Joskus ne taas ovat niin superoutoja, että ne pitää jakaa julkisesti. Otsikosta voitte päätellä mitä tuleman pitää.

Unessa siis minut ja yksi miespuolinen kaveri, O, oli valittu ihan yksityishenkilöinä (ei siis toimittajina) haastattelemaan Soinia hänen kotonaan. Suunnittelimme tilannetta etukäteen O:n kanssa ja hän kertoi haluavansa keskustella Soinin kanssa homoista. Minulle kysymysvalinta oli selvä. Halusin tietää, miksi perussuomalaisten vaalitilaisuudessa oli tarjottu belgialaisia suklaakonvehteja suomalaisten sijaan.

Menimme Soinin taloon, joka oli sisältä täysin valkoinen ja kalusteeton. Soini itse oleili yhdessä huoneessa sijaitsevassa poreammeessa. Röhnötti.

Noh, minä sitten kysymään Soinilta tiukkana, että häh, miksi ihmeessä belgialaista eikä suomalaista. "Se oli Suomessa valmistettua belgialaista suklaata", oli Soinin vastaus. Ei mulla sitten ollut muuta sanottavaa asiaan.

O sen sijaan hyökkäsi Soinin eteen ja vaati vastausta, miksi hän syrjii homoseksuaaleja? "En pidä niistä, ne rappeuttavat Suomen", sanoi Soini. O pyysi Soinia pussaamaan itseään, jotta tämä näkisi ettei siinä ole mitään pahaa suudella miestä. Soini ei suostunut ja O tarttui Soinin päähän ja yritti väkisin. Ei onnistunut.

Joo kyllä minä katsoin eilen MTV3:n vaalitenttiä (sai muuten jäädä viimeiseksi, kauhea verenpaine koko kaksituntisen ajan). Paavo vakuutti minut niin (ja Anni taas valitettevasti ei), että mietin vielä vaihtaisinko sittenkin ehdokasta johonkin vassariin. Kerron, jos päätän niin tehdä.

4 comments:

Anonymous said...

Lähetäpä unesi tänne:

http://www.finlit.fi/kra/keruut/unet.htm

Maria said...

Tai sinne NYT-liitteen palstalle, missä ihmiset voi just kertoa tommosia outoja unia.

äiti said...

Jos tämä olisi fb laittaisin tykkää ja hymyhymiön viimeisen kappaleen kohdalle <3<3

H said...

Lähetin uneni tuonne kansallisrunousarkistoon :) Kiitos vaan vinkistä!