Thursday, March 17, 2011

Uusi Valion Aurajuustokerma ja Tokyo 55

Valion aurajuustokerma tuli testattua myös tässä aurajuustovillityksen lomassa. Ei ollut hyvää. Tai siis ei se oikeastaan maistunut aurajuustolle, vaan sellaiselle sekundahomejuustolle, jota muuten useissa pitserioissa valheellisesti kutsutaan aurajuustoksi! Tässäpä tärkeä keissi, josta olen jo vuosia vinkunut, kuluttaja-asiamiehellekin tiedoksi!

Mutta siis mieluummin tavallista ruokakermaa ja aurajuusto aurajuustona. Kermassa ei myöskään ollut makoisia juustopaakkuja, joita oikeaa juustoa käytettäessä kastikkeeseen jää. Nyt siellä tietty jotkut huokailee, että no DAA! Mutta tykkään kokeilla uusia juttuja.

Sain muuten eilen ilon käydä syömässä Tokyo 55:ssa (ilmaiseksi). Sushit oli jotain niin järkyttävän hyviä, varsinkin ravintolan tempuroitu spessurulla, jossa oli lumirapua, tuorejuustoa, mätiä ja  chilimajoneesia. Nam.

Raflan vuohenjuusto-salaatin kruunasi marinoitu sipuli (aikalailla mun marinoidun sipulin makuista, kröhöm) ja karamelisoidut pekaanipähkinät, joiden tekemistä aion kokeilla kotona heti viikonloppuna. Mmmmm. And I wonder why am I pikkusen pläski :)

Arki-illan nopea pinaatti+juusto-pasta

Testissä oli siis aura-pinaatti-pasta Pirkka-lehdestä. Hyvin samanlainen kuin hs.fin Wagnerin helppo pinaattipasta tms., johon tulee auran sijaan fetaa. Vuohenjuusto kävis varmaan kanssa. Pinaatti <3 cheese.

Paista yksi sipuli ja pari valkosipulin kynttä (pilkottuna). Lisää pannulle joko pakastepinaattipussi (tai kaksi) tai tuoretta pinaattia. Lisää kerma ja valitsemasi juusto. Kaada keitetyn pastan joukkoon. 3-4 annosta, voila!

No comments: