Tuesday, March 29, 2011

Muotibloggari Heenu

Tilasin ulkomailta uimapuvun itselleni. Se saapui Briteistä alle viikossa, tuli suoraan kotiin (oli niin pieni paketti) ja toimitus maksoi vain 2 euroa! Eli vähemmän kuin useissa Suomesta tilatuissa tuotteista.

Uimapuku saapui kovin viehättävässä pienessä pussukassa, jollaisissa kaikki ostokset pitäisi saada. Ihan kuin lahjan olisi saanut. Itseltään. Ja noh, uikkariksi melko hintavan.Pelotti vähän, ettei se sovi, mutta se on kuin mulle tehty... Kauhea tuuri kävi :) Ihana retropuku (jollaisesta olen aina haaveillut ja nyt burleskifiilisten siivittämänä päätin sellaisen tilata) löytyi täältä.

Ensi viikolla tää aika kivoilla laihistavilla leikkauksilla varustettu ihan aito Esther Williamsin uimapuku joutuu ensimmäiseksi tehtäväkseen avantoon. Saattaa olla järkytys sekä puvulle että siihen pukeutuneelle. 

3 comments:

äiti said...

Ihana uikkari.Ihan sun näköinen<3<3

Anonymous said...

Hei Heenu! Mä ihastuin heti tähän sun löytöön, ja menin tilaamaan tuollaisen mustana! En ole koskaan ennen löytäny kunnollista ja ei-mammamaista kokouikkaria, joten kiitos tästä vinkistä - ei tarvitse etsiä enää!

Hauskaa, että kirjotat blogia ahkerasti :) Toivottavasti nähdään pian. <3 Puppe

H said...

Jee Puppe, kiva että mun muotibloggarikokeiluista on jollekin apua :)

Kikin kuuluisa lausahdus "mummotkin käyttää nykyään bikineitä" ei munsta päde tähän uikkariin, josta on mammamaisuus kaukana.

Ois kyllä kiva nähdä! Aa, tulispa kesä, niin voitais poustailla rannalla näissä uusissa uikkareissamme ja isoissa aurinkolaseissa ja poltella holkeista tupakkia :)