Monday, March 28, 2011

Blogin pitämisen hienouksia

Aina silloin tällöin tiirailen Google Analyticsista, että kuinkas paljon täällä käy porukkaa ja mistäs ne tänne eksyy.

Iloisin yllätys tällä kertaa oli, että hakusanoilla ”ketä duunarit äänestää” oli joku löytänyt ilmeisesti viimeisimmän postaukseni ja käytetystä ajasta (4 minuuttia) päätellen jopa lukenut sen. Kiva.

Myös kevätrakeet on vetänyt muutamia tuohtuneita kanssaihmisiä ja jo kestosuosikeiksi muodostuneet ”sutsisatsisatsaa”, ”kevät tuli, lumi suli” sekä ”paska mies”, jotka löytyvät listalta melkein aina. Ilahduttavan moni myös oikeasti etsii blogiani :)

Kevät tuli, lumi suli –postauksessa vuoden 2009 maaliskuun viimeiseltä päivältä kerrotaan, että lumi on sulanut ja lenkillä on käytetty aurinkolaseja. Ei varmaan torstaina vielä oo sellasta. Sieltä kommenteista löytyy myös loru kokonaisuudessaan, se tuntuu monia ihmisiä pähkäilyttävän.

Myös arabia+sirotin –sanoilla löytää tänne porukkaa, mutta toistaiseksi kukaan ei ole minun mysteeriesinettäni tunnistanut. Tai ainakaan ilmoittautunut. Harmi.

Tuosta Arabian sirotin –postauksesta löytyy myös yksi hauska juttu, jollaisten vuoksi blogin/päiväkirjan pitäminen on mielenkiintoista myös itselle: ”Vuosi on alkanut vauhdikkaasti myös sutinarintamalla. Vuodenvaihteessa puhuin "leikilläni", että vuodesta 2009 voisi tulla vielä sutinavuosi ja vuonna 2010 ehkä sitten voisi rauhoittua (ja hankkia poikaystävän ;)).”

Mä olen sanojeni mittainen nainen.

No comments: