Tuesday, February 8, 2011

Juhlia ja jälkiseuraamuksia

Perjantaina saunotettiin vanhin ystäväni Kiki morsiuskuntoon. Hän menee naimisiin ystävänpäivänä ja häitä juhlitaan toukokuussa. Saunahomma suoritettiin ihan kunnon perinteisen kaavan mukaan (kaaso oli ollut ahkera loitsuja ja taikoja selvitellessään), kananmunat päähän, vanhat suolat pois ja elämänohjeitakin annettiin, vaikka kaikki saunottajat olivatkin tässä tapauksessa naimattomia ja siksi kai vähän vääriä antamaan vinkkejä avioliittoon. Itse lainasin omani Dr. Phililtä. Noloa. Mutta ilta oli oikein onnistunut.

Sunnuntaina juhlittiin siskon lapsen neljänsiä synttäreitä (APUA, se on jo 4!). Kakku oli kerrassaan erikoismaininnan arvoista mustikkatäytteineen ja sankari tietysti sievä ihana itsensä. Hän myös taisi oikeasti innostua minun ja P:n hänelle lahjaksi kehittämästä seikkailupäivästä. Annoimme hänelle salkun tavaraa, muun muassa aarrekartan ja avaimen aarrearkkuun, joita käytetään sitten seikkailupäivän aikana maaliskuussa. Se tietysti huipentuu sitten yökyläilyyn meidän uudessa kodissa, joka on erityisen kivaa, koska ei tirpana ole mun luona koskaan yökylässä vielä ollutkaan...

Itse olin ikävä kyllä synttärijuhlissa jo vähän pihalla, koska kuten myöhemmin selvisi olin saanut (kolmen muun morsiussaunojan kanssa) jonkun sortin vatsapöpön.

Pöpön kanssa vietin sitten maanantain kotona (tein salaa vähän töitäkin, kun deadline puski päälle). Katsoin Due Daten, joka oli aivan paska (kyllä, tässä kohtaa on pakko kiroilla). Ehkä alimmillaan elokuvan muutenkin surkea huumori kävi siinä kohtaa, kun olisi pitänyt naurattaa se, että päähenkilö hermostuu huumediilerin ärsyttävään noin kymmenvuotiaaseen lapseen ja mottaa tätä vatsaan. Ha. Ha.

No comments: