Tuesday, February 22, 2011

Hullunkuriset perheet

Ihan hyvin se sunnuntai meni. Ihastelivat kotia, kehuivat ruokaa ja viihtyivät monta tuntia. Ruokaakin sitten loppujen lopuksi jäi. Laitan reseptit (teemalla näin ruokit seitsemän ihmistä kasvisruoalla tai oikeastaan olisin ruokkinut yhdeksänkin) vielä erikseen myöhemmin. Oli tosi kivaa, vähän se jännittää vielä, kun ollaan tietyllä tapaa tutustumisvaiheessa vielä puolin ja toisin.

P:n perhe on hauska joukko. Kultturelli äiti ja hellyyttävä miesystävä (molemmat eläkkeellä). Moderni yrittäjäisosisko ja hänen hieman nuorempi yrittäjäkihlattunsa. Toinen hippi-isosisko, jolla on lapsia. Kolmannenkin siskon olen tavannut, hän on lähes oman äitini ikäinen ja asuu muualla. Neljättä siskoa en ole nähnyt.

Hihi, mietin tässä mitä sanoisin omasta hullunkurisesta perheestäni, jos heitä pitäisi kuvailla ihan muutamalla sanalla ikään kuin ulkopäin katsoen. Poliittisesti aktiivinen äiti, runoileva poliisi-isä, energinen luistelijaisosisko ja tämän rento tohtorimies. Ja tietty heidän teräväkatseinen prinsessansa. Hihi.

2 comments:

S-K said...

Kiitos kun et käyttänyt pankkitätiä ;)

Ikävä ois, nähään pian!!!

H said...

No se pankkitäti ei munsta kyllä kuvaa sua yhtään :)

Ja ois kyllä, kauheen vähän ehditty nähdä. Vähän päälle viikon päästä sit ainakin!