Friday, October 9, 2009

Loma ja sairasloma

Oi. Siskolla oli ihanaa. Tirpu oli odottanut tädin tuloa ja täti tietty odottanut Tirpun näkemistä vielä pidempään :)

Tavoitteena oli shopata, ostaa häämekko ja antaa Aadalle sata suukkoa. Shoppasin. Cambridgessä on mahtava merkkivaatteiden varastomyymälä, josta ostin taas useammankin vaatteen. Ja juhlakengät. Ja massiivisen oranssin valokuvakehyksen :)

Mukaan päätyi lopulta kaksikin häämekkoa. Molemmat Monsoonista. Cambridgen Monsoonissa törmäsin unelmieni vihreään silkkisekoitemekkoon, joka oli alennuksessa puoleen hintaan. Kokoja ei tietenkään ollut. Seuraavana päivänä pakotin siskon ajamaan minut läheiseen pikkukylään metsästämään mekkoa. Niitähän oli, muttei taaskaan kokoja. Silmiin sattui kuitenkin ihana lohenpunainen 60-luvun tyylin mekko, joka oli myös puoleen hintaan. Ostin sitten sen. Vihreä mekko kuitenkin jäi vähän kummittelemaan ja kävin vielä lentokentän Monsoonissa, jossa mekkoja oli ja kokojakin vielä :) Pakkohan se oli ostaa.

Sata suukkoa jäi antamatta orastavan flunssan takia, joka johti poskiontelontulehdukseen ja tulehtuneeseen viisaudenhampaan ikeneen. Sairaslomaa kolme päivää ja antibioottikuuri. Nyt alan jo olla kunnossa. Helpotus.

Suukkojen sijaan kyllä annoin monta halia. Vähän piirrettiin, kuunneltiin musiikkia, juostiin kilpaa, kerättiin karhunvatukoita, keinuttiin, käytiin sirkuksessa ja rupateltiin. Ihanan ihmeellistä, miten Aada tykkää tanssia. Katsottiin X-Factoria ja hän halusi tanssia joka kappaleen. Pisti oikein silmät kiinni ja venytteli itseään ihan kuin oikea tanssija. Tytöllä on kyllä nuoresta iästään huolimatta muuvssit aika hyvin hallussa :)

Välillä täti oli maailman rakkain ja välillä siitä ei tykätty yhtään. Lapsi ei tiedäkään miten kauan täti tulee muistamaan esimerkiksi tämän keskustelun.

"Mites vanha Aada on?"
"Kaksi."

"Miten vanha äiti on?"
"Viisi."

"Entäs miten vanha täti on?"
"Kuusi."


Ikuisesti. Täti muistaa ikuisesti ;)

Huomenna on häät. Rakkaat ystävät menevät keskenään naimisiin. Saavat toisensa. Tahtovat viettää loppuelämänsä yhdessä. Purjehtivat avioliiton satamaan... what ever that means :) Itkettää jo valmiiksi, on ne niin ihania.

3 comments:

S-K said...

Oli kyllä ihanaa kun käväsit taas! Äitikin muistaa keskustelun pitkään ;) On se äiti niin nuori :) Sähän voisit vapaaehtoisena viedä Aadan Kevaralle tanssikouluun kun palaillaan ;)

Heenu said...

Nönnönnöö. Ja voisin ihan hyvin viedäkin kuule!! :)

S-K said...

Tää olikin vinkki ;)