Thursday, July 9, 2009

A Flashback?

- Kuule hei, teillä pitäs olla täällä sellanen... tiätsä... mulkkusuodatin tossa ovella. - Ai, miten niin? - No kun ei täällä näköjään käy muita ku mulkkuja. - Jos meillä ois suodatin, ni eihän tänne sit jäis ketään. - Totta joo, ei tekis ehkä kovin hyvää sit bisnekselle. - Ei. Ja helvetti, eihän mekään sitten päästäs ees töihin enää...

Kiitos eilisestä Ruoholahden Keskiviikko-Skumppa ry:lle. Kiitos kaikesta tanssimisesta ja nauramisesta. Kiitos kun kestitte mun huonot jutut ja kerroitte hauskempia tilalle. Ja kiitos, kun en huonon bilisvedon tehtyäni joutunut kuitenkaan tanssimaan Onnelan pöydällä alasti. Good friends, that's what you are. And I happen to love you very very much :)

4 comments:

Heeeinii said...

Kiitos itsellesi muru! Oli silkkaa ihanuutta :) Nakutanssin voit suorittaa vaikka viikonloppuna! Pus.

maikku said...

kiitos kaikille! ke-sku täytyy ottaa joskus uusiksi ja silloin voit tanssia nakuna pöydällä. jos tanssit örinämattilassa, sitä ei lasketa, koska mä en oo näkemässä. muista se ;) mulla on muuten edelleen (2 päivää myöhemmin) lonkka kipee siitä renkuttamisesta. tarvinnen tekonivelen ennen kuin täytän 30. tai pitäiskö käydä useammin tanssimas? :)
*m*

Heenu said...

Useammin tanssimassa ehdottomasti :)

Onneks en sitten tehnyt sitä Orinamattilassa, jos sitä ei ois laskettu. Epätoivoisesti oon yrittänyt, että Bo ois vaihtanut tanssin Saab-sytkäriin, mutta ei oo onnannut.

Tuu pia uudestaa!

Kirsi said...

Herää kysymys, mitä sä sitten teit saadaksesi sen sytkärin?? Muistan sen meinaan sulle välittäneeni :)